Om G/F Duedyssegård

Grundejerforeningen Duedyssegård er grundlagt d. 30. august 2006 og er en velfungerende grundejerforening beliggende på Bavnager i Ølsted (Nordsjælland). Vi består af 19 parcelhuse, 10 dobbelthuse
og 20 andelsboliger.

082388f4-d13a-40b5-bb07-ce600007f79fIMG_3538

Grundejerforeningen har en legeplads, som kan anvendes af børn og børnebørn af beboerne i foreningen. På det grønne areal ved plejehjemmet, bliver der sat forboldmål op i sommerhalvåret, så der er mulighed for boldspil. Ca. en gang årligt afholder vi en arbejdsdag, hvor beboerne bruger et par hyggelige timer på at vedligeholde legeplads, de grønne områder m.m.

Se inspektionsrapport for legepladsen her

2c0b963d-9b0c-4457-af51-36dae9d63a69IMG_3545

Opkrævning af kontingent i Grundejerforeningen Duedyssegård

Kontingent til Grundejerforeningen betales hvert år i to rater med forfald hhv. d.1.3 og 1.9. Pt. er kontingent DKK 1.400,- pr. opkrævning. Kontingentet fastsættes på den årlige generalforsamling.

Kontingentet opkræves via PBS, og ved første opkrævning fremsendes indbetalingskort fra PBS, hvorefter det er den enkelte grundejers valg, om det skal tilmeldes automatisk betaling, eller om man selv vil indbetale vha. det fremsendte girokort. Til orientering kan oplyses, at den billigste løsning for grundejerforeningen er automatisk betaling. Man er altid velkommen til at kontakte kassereren, hvis der skulle være yderligere spørgsmål.

Lokalplan

For vores område gælder Lokalplan 07.27 for Duedyssegård i Ølsted

Tegninger over Duedyssegård

Tegning over Duedyssegaard i A4 print format

Tegning over Duedyssegaard i A3 print format

Parkering i Halsnæs kommune (inkl. private parkeringspladser)

Påhængskøretøjer som campingvogne, trailere m.m. må max være parkeret i 24 timer på parkeringspladser i Halsnæs Kommune, denne regel gælder også vores private parkeringspladser i grundejerforeningen. Du kan læse mere her:
Parkeringsbekendtgørelse

Om Ølsted

Ølsted er en hyggelig by med ca. 2000 indbyggere. Byen ligger naturskønt imellem Arresø og Roskilde Fjord. Ølsted ligger 7 km fra Frederiksværk og 15 km fra Hillerød.

Byen har mange gode faciliteter med 2 dagligvarebutikker, kro, kirke og nem adgang til både Frederiksværk og Hillerød via lokalbanen.

Ølsted er en attraktiv by for børnefamilier. Her er 2 børneinstitutioner med vuggestue og børnehave, samt skole fra 0 – 9. klasse, fritidsklub/ungdomsklub, skater-hal og en idrætsforening. Dertil kommer Ølsted Grusgrav med stor naturlegeplads, shelters og flot udsigt over Arresø/Roskilde Fjord.